Lees hier de gedeelde ervaringen van mijn cliënten


M.Mulder schreef op 17-11-2021


Heel erg tevreden met de open, vriendelijke en down to earth manier van communiceren van Margret.

Het helpt en biedt inzicht.



Anoniem schreef op 16-11-2021


Een hele bijzondere ervaring en een prettige ontvangst bij Margret gehad. Ze stelt je direct op je gemak. Bij een consult heeft ze door middel van een foto en numerologie heel veel informatie over je weten te halen. Het was confronterend en tegelijkertijd een opluchting omdat alle vragen of knelpunten waar ik mee zat werden bevestigd & beantwoord. Dat was zo bijzonder en waardevol je kunt volledig jezelf bij haar zijn. Ook geeft ze je tips en inzicht op je leven dat je er weer voor kunt gaan. Ze schrijft ook alles voor je op papier en kun je het later weer inlezen. Verder is Margret een hele bijzondere vrouw, het voelde alsof ik haar al jaren ken. 

Bedankt Margret voor het fijne gesprek en ervaring. Ik kom weer terug! Echt een aanrader!



Marlies schreef op 05-11-2021


Wat een fijn gesprek met Margret! Ze voelt meteen dichtbij en vertrouwd. Daardoor was het makkelijk me open te stellen. Haar antwoorden op mijn vragen hebben verhelderend gewerkt. Niet altijd wat ik hoopte te horen, maar wel wat ik nodig had.


Dank Margret...



Jalal Yousef schreef op 04-11-2021


Margret...No words can describe this wonderful Lady.

The same moment I entered her house I felt the positivity. My vibrations raised up instantly. She has an angelic smile. She didn't speak to me...But I felt as if she talks to my soul directly. And she knew  what exactly answer's I am looking for.

From heart <3


Thank you Margret.



Simone Roossien schreef op 09-09-2021


Gisteren met mijn dochter bij Margret geweest, het was een hele fijne, emotionele, warme en waardevolle reading. Mijn dochter haar vragen zijn beantwoord. Ze voelde zich opgelucht en fijn. Ook heeft Margret precies verteld wat haar blokkades zijn en wat haar gaven zijn. Margret voelt alles precies aan en ook de vragen die mijn dochter had aan haar vader heeft Margret dmv contact beantwoord, dit was voor mijn dochter zo erg belangrijk. Het is een fijne, warme vrouw die je ontzettend goed kan helpen en ondersteunen in je verwerking van verdriet. Ook helpt ze je om de juiste weg te bewandelen, geeft waardevolle tips en reikt je handvatten aan. Mijn dochter is erg blij dat ze geholpen is en dat ze contact heeft gehad met haar vader.

Dankjewel lieve Margret voor je goede zorgen en je hulp.


Wij komen zeker nog eens terug.


Liefs Simone en Nanda.



Sietske schreef op 10-08-2021


Dank voor het mooie gesprek.

Margret, je gaf me op een directe manier, nuchter en to the point je visie. Die was treffend en geeft veel stof tot nadenken. Daar kan ik mee verder...



John Bandsma schreef op 23-06-2021


Margret weet wat ze doet en is erg bedreven in hetgeen wat ze doet. Voelde me direct op mijn gemak bij haar en een leuke sessie gehad met foto-reading en numerologie. Afspraak was snel gemaakt en Margret is duidelijk in haar communicatie.



Margret Ritzema schreef op 21-06-2021


Altijd heb ik al bepaalde gevoelens gehad in het aanvoelen van momenten of dingen vooraf aanvoelen. Nu ik wat vastloop in mijn leven zocht ik de weg naar een spirituele coach. Heel bijzonder tref ik mijn naamgenoot en wonende in het huis waar mijn oma vroeger woonde.

Dit moest zo zijn.

Het gesprek was erg open, geruststellend, confronterend met mijzelf in de hoofdrol. Margret gaf mij handvaten naar de nieuwe weg in mijn leven waarvan ik me zelf nog niet bewust was. Het voelde vertrouwd, er was geen schaamte voor emotie en/of blijdschap. Ze wist me bepaalde dingen goed duidelijk te maken die sturend en verhelderend zijn. 

Bedankt voor het duwtje in de rug en geruststelling dat je er toe doet.


Je bent een bijzondere vrouw...



Anoniem schreef op 19-06-2021


Een heel fijn en prettig gesprek gehad, waarin alle tijd genomen werd. Ik voelde me erg op mijn gemak en heb inzichten, bevestigingen en tips gekregen. Margret zei bepaalde dingen die mij echt raakten.

Dankjewel Margret, je bent een mooi mens!



Monique Schomaker schreef op 19-06-2021


Een heel fijn en no-nonsens gesprek gehad met Margret. Ik was onder de indruk van haar kennis van de numerologie. 

Aan de hand van een foto kon ze bepaalde knelpunten verklaren, het gaf mij inzichten en bevestigingen. Bij sommige dingen raakte ze me echt. Margret neemt echt de tijd voor je, legt duidelijk de dingen uit en ik voelde mij zeer op mijn gemak. Er was ruimte voor emoties en een lach.

Ik vond het een heel bijzondere en prettige ervaring!

Dankjewel Margret!



Rick schreef op 28-05-2021


Het was een hele bijzondere ervaring. Alles wat ze zei klopte en het heeft me heel veel verheldering gegeven. Ik vond het ook fijn dat ze bij alles ook ruimte geeft voor uitleg, van haar zelf als mijzelf.


Mirjam Visser schreef op 27-05-2021


Al een paar keer ben ik bij Margret geweest. Ik liep / loop tegen veel dingen aan momenteel waar Margret al vanaf de eerste keer een duidelijk beeld bij wist te geven dmv o.a.  de fotoreading. Ik ben er o.a. achter gekomen dat ik hooggevoelig ben en Margret ondersteunt mij hierin tijdens haar HSP Coaching-sessies. Ik krijg van haar informatie, waar ik mee bezig kan. Bepaalde dingen landen ook iets later waarvan ik dan denk, ohja Margret, je had gelijk. Het is altijd fijn om bij Margret te komen. Ik voel mij op mijn gemak, Margret luistert erg goed en weet goed in te spelen op wat er die keren nodig is en niks is gek of vreemd. 

Twee keer de sessie afgesloten met een korte healing. Dit heb ik als een fijne afsluiting van de sessie ervaren en ging dan ontspannen weer naar huis. Bedankt Margret voor jouw Coaching en hulp tot nu toe!


Dina schreef op 24-05-2021


Ben heel blij dat ik bij Margret ben geweest. Aan de hand van fotoreading en numerologie is mij mijn privé situatie heel helder geworden. Ik worstelde met aantal vragen over mijn zelf in gang gezette scheiding. Margret heeft helder inzicht gegeven in het geheel en voor mij bracht dat een stuk rust. Heel erg bedankt Margret voor jouw kundigheid!


Linda Ronde schreef op 23-05-2021


Ik vond het een fijn en prettig gesprek. Een aantal zaken zijn me een stuk duidelijker geworden en dat had ik nodig. Haar energie maakte dat ik mij meteen thuis voelde. Dankjewel!


Eline schreef op 21-05-2021


BEDANKT MARGRET;

Na enige aarzeling heb ik toch een consult ingepland bij Margret, want het is eigenlijk best spannend, wat kom je tegen? Wat was het een bijzondere ervaring! Ze begon met een brief / samenvatting over mij als persoon n.a.v. de foto die ik haar had toegestuurd en mijn geboortedatum die ze via numerologie bekijkt. Het was de spijker op zijn kop; ze wist feilloos dingen / situaties te benoemen die mij kenmerken en welke bij mij van binnen blijven wroeten en waarvan ik niet weet hoe hier mee om te gaan. Ook staat er advies in de brief waar ik veel aan heb. Ik lees deze brief, deze krijg je mee aan het eind van het consult, nog regelmatig even door en ben iedere keer weer geraakt door wat ze heeft geschreven en hoe ze dit heeft samengevat. Mocht je nog twijfelen om een afspraak te maken; mijn advies is ga het aan! Ik ben er nog elke dag blij mee!

Lieve groet, Eline


Merel Nonnekes schreef op 21-04-2021


Ik plande een afspraak in met Margret n.a.v. vastlopen in mijn leven. Met alleen mijn foto kon ze de blokkades in mijn leven vaststellen, hier kon ik mij volledig in herkennen. Sinds onze afspraak voel ik mij veel rustiger en heb ik weer een positief toekomstbeeld. Ik voelde me op mijn gemak tijdens ons gesprek en zou zeker nog een keer terug gaan! Heel erg bedankt voor de inzichten die je me hebt gegeven, je bent een prachtig mens!! <3


Jessica Ammeraal schreef op 20-04-2021


Fijne consult gehad, voelde mij erg op mij gemak. Professioneel te werk gegaan. Na het consult voelde ik mij een heel ander mens op een positieve manier. Ik kon mij weer focussen op de dingen die echt belangrijk zijn doordat er zo'n opheldering was gedaan. Ik raad iedereen hier een consult aan als je zeker wil zijn van een goed consult.


Lieke schreef op 12-04-2021


Margret heeft mij veel rust en helderheid weten te geven tijdens het consult. Wat of wie het ook is, het mag er helemaal zijn en met een bak wijsheid en een gezonde dosis humor geeft ze je handvaten om door te kunnen. Ik ben dankbaar voor alle tijd die ze heeft genomen en raad het zeker aan om een afspraak bij haar te maken! 


Rojo schreef op 23-03-2021


Ik heb een consult bij Margret gehad en ben daar zeer tevreden over.  Als je een afspraak met haar maakt wil ze van te voren alleen jouw geboortedatum weten en je stuurt een foto. Hiervan maakt ze op papier een verslag van haar waarnemingen. Op basis hiervan hadden we een erg prettig gesprek. Ze gaf mij een uitgebreide beschrijving van mijn karakter en gaf ook de valkuilen aan en ook mijn talenten en hoe ik mij het beste verder kan ontwikkelen. De situatie waarin ik mij bevind kon ze ook treffend beschrijven. Het klopte helemaal wat ze zei. Heel concreet en niet zweverig. Je krijgt het verslag mee zodat je later het nog eens rustig kan gaan lezen.

Bedankt!


Diane van Boxtel schreef op 11-03-2021


Ik heb het contact met Margret als warm en prettig ervaren. Ook de nazorg vond ik zeer attent. Ik heb een mooie verhelderende reading mogen ontvangen. Een reading met veel nieuwe inzichten, maar ook werd er bevestigd wat ik al wist. Deze bevestiging in combinatie met alle nieuwe inzichten was voor mij doorslaggevend. Het gaf mij die boost die ik nodig had om een nieuwe weg in te slaan en de kracht om alle overbodige bagage achter me te laten.

Bedankt Margret! Keep up the good work!


Anoniem schreef op 23-02-2021


Ik heb een zeer interessant gesprek gehad met Margret. Het heeft me veel van mezelf laten zien en dingen waar ik nu aan moet werken. Ben haar dankbaar dat zij mij dingen heeft laten zien die je niet altijd van jezelf wilt laten zien.

Nogmaals dank.


Judith van Royen schreef op 21-02-2021


Margret gevraagd om contact te leggen met mijn overleden oma. De dood van mijn oma deed een hoop stof opwaaien, er was heel veel verdriet, vreemde gebeurtenissen, onverklaarbare dingen en er waren een heleboel vragen waar we geen antwoord meer op konden vragen. Zo heb ik Margret gevraagd om met de foto van mijn oma contact te maken om te vragen wat er nou eigenlijk is gebeurd. Zonder Margret ook maar enige uitleg te hebben gegeven over hetgeen was voorgevallen, heb ik een heel mooi verslag van Margret ontvangen. Een verslag wat verklaarde wat er gebeurd was. Het verzachtte het verdriet en maakte dat alles beter een plaats kon krijgen.

Dankjewel lieve Margret.


Yvonne Skerka schreef op 18-02 2021


Ik ben zeer positief. Ik vind het super dat ze met een foto al zo veel kan aanvoelen. Tijdens het gesprek krijg je nog meer informatie en ik voelde me echt begrepen. Ook fijn dat je voelt dat ze je echt wil helpen. Margret is een topper en neemt echt de tijd voor je tijdens het consult en ook erna kun je nog met vragen terecht. En dat van een foto. Ze zegt ook dingen die ik onbewust wel weet, maar ik heb nogal wat meegemaakt en mijn lichaam functioneert niet meer als vroeger en ik ben heel blij met haar steun en begrip. Ze is zo'n lieve schat, maar dat was ze altijd al want ik ken haar van de basisschool. ik heb een telefonisch consult gehad en heeft me heel goed gedaan, fijn dat ruggesteuntje, had ik veel eerder moeten doen!

Met Margret haar ondersteuning gaat het me zeker lukken weer vertrouwen en zelfvertrouwen te krijgen en acceptatie van mijn lichamelijke handicap. Blij met alles wat ze me verteld en aangereikt heeft!

Dankje Margret, topper, groetjes en liefs, Yvonne xxx


Gemma schreef op 23-01-2021


Voor mijn studie naar mijzelf zocht ik een coach die mij leert mijzelf omhoog te trekken en leert focus te houden op dat wat ik graag wil, namelijk onafhankelijkheid in relaties, een goede coach zijn voor mijn kinderen en een eigen onderneming.

ik zocht een coach waar ik een klik mee heb, die humor heeft en niet te zweverig overkomt waardoor ik het niet kan volgen. Dit dacht ik in Margret haar foto te zien en dat klopt. Ik kom voor de 2e keer bij Margret in huis, doe mijn schoenen uit en heb het gevoel haar even een knuffel te willen geven. Ik nestel mij gemakkelijk aan haar tafel en krijg een kop thee. Het voelt als een warm bad, waardoor ik geen blokkades heb om mijn gedachten en gevoelens te uiten. Het klopt allemaal wat ze zegt over mij en het helpt mij de inzichten in mijzelf en mijn zelfvertrouwen te versterken. Ze laat mij zelf inzien welke kant ik op wil door vragen te stellen en mij positief te bekrachtigen. Ik kan weer even vooruit, focus en prioriteiten helder.

Nienke schreef op 06-11-2020


Ik heb Margret ervaren als een hele sterke en wijze vrouw. Ze wist dingen over mij die ze echt niet kon weten. Al bij het lezen van de foto maar ook later in het gesprek kwamen voor mij waardevolle aspecten naar boven en bevestigde eigenlijk alles wat ik al wist diep van binnen. Ze is een fijne gesprekspartner en neemt echt de tijd voor je. Ik kom zeker nog een keer terug!


Mirjam Visser schreef op 01-11-2020


Het consult met Margret heb ik als zeer prettig ervaren. Eerst wat zenuwachtig maar dat bleek al snel nergens voor nodig. Er hangt zo'n fijne sfeer en Margret zorgt er met haar open, lieve en respectvolle houding voor dat je je op je gemak voelt. Ze neemt de tijd om een zo goed mogelijk beeld te geven van de situatie en wat je wilt weten. De eerste woorden die ze over mij vertelde na het lezen van mijn foto, wisten mij direct te raken. Dingen die zij zonder mij te kennen wist. Margret is duidelijk en met af en toe wat humor zorgde ze ook voor wat luchtigheid tussendoor. Ik heb veel tips van Margret meegekregen en het gesprek heeft bij mij ook voor veel inzicht en bevestiging gezorgd.

Dankjewel lieve Margret. Wie weet tot (weer)ziens!

Veel liefs.


Nina Visser schreef op 22-10-2020


Bijzonder mooi gesprek mogen hebben met Margret. Ik was enorm zenuwachtig en bang voor hetgeen ik eventueel te horen zou krijgen maar Margret is zo'n lieve, warme, open, nuchtere en humoristische vrouw dat je je direct op je gemak voelt. Ik ging op in al haar inzichten en herkende me vrijwel in alles wat ze me vertelde. Haar kunde in de numerologie heeft een praktische structuur en sloeg alle spijkers op zijn kop. Zelfs de moeilijkste onderwerpen kon ze met veel liefde en optimisme op mij overbrengen waardoor het mij rust en zelfvertrouwen bracht. Je merkt aan alles dat Margret oprecht met je mee voelt. Ik ging pas de deur uit totdat alle onderwerpen en vragen volledig besproken waren. Ze heeft zo'n bijzondere gave wat zo waardevol is geweest voor het zetten van de volgende stappen in mijn leven. Bedankt lieve Margret dat je je bijzondere gave hebt willen delen met mij.


Jochanan van Holst schreef op 05-10-2020


Ik ben zeer positief. Ik vind het knap dat ze met een foto al zo veel kan aanvoelen. Tijdens het gesprek vult ze dit nog verder aan. Ik voelde me echt begrepen. Ook fijn was dat het voelt alsof het haar puur gaat om het helpen van een ander. Echt een topmens. Ze steekt veel tijd en liefde in wat ze doet. Werken met het hart vind ik belangrijk, dus dat past helemaal bij mij.


Sherida schreef op 22-09-2020


Margret is een hele warme, bijzondere en wijze vrouw met veel kennis over de numerologie. Ik ben erg dankbaar dat ik bij haar in de leer ben. Elke les neemt ze de tijd voor mij en we hebben veel lol. Door haar groeit niet alleen mijn kennis over numerologie, maar heb ik ook vele "aha momenten" door de vele inzichten die zij mij aanreikt waardoor ik innerlijke blokkades heb kunnen loslaten. Haar lessen ervaar ik dan ook als zeer waardevol en ik kijk weer uit naar de volgende les! 

Dank je wel voor je liefdevolle inzet.

V. schreef op 03-08-2020


Lieve Margret, de verbinding viel helaas weg. Maar bedankt voor je luisterend oor en je adviezen. Ik voelde me zoo begrepen!!! 

Bedankt en tot snel :-) 

Liefs.

Wilma schreef op 16-06-2020


Ik kom net terug van een consult bij Margret. Wat een bijzondere, lieve en krachtige vrouw is ze. Ik heb een foto reading bij haar gehad. Dingen kwamen naar boven, wat ze niet kon weten. Ik heb echt kippen vel momenten gehad. Zelfs dingen die veel mensen niet van mij weten. Heel bijzonder. Ze weet in een hele korte tijd, de vinger op de zere plek te leggen. Een enorm groot cadeautje voor me zelf...

Merel schreef op 10-06-2020


Een bij​zondere ervaring, was erg sceptisch in het begin maar tijdens het foto-lezen werden er dingen gezegd waar ik verbijsterd naar zat te luisteren hoe Margret dit kon weten. Deze ervaring heeft me geholpen om beter te kijken naar dingen en om sommige dingen langzamerhand 

een beetje los te laten waar ik geen grip op heb in het leven. Ik wil Margret hier erg voor bedanken!

 Arjan schreef op 13-03-2020

Fotoreading en numerologie gehad bij Margret. Erg treffend allemaal en verhelderend. Fijn gesprek :-)

Dank je, Arjan.

Chantal schreef op 03-03-2020

Lieve Margret, bedankt voor het consult.

Ik heb bij Margret een foto reading laten doen. Geweldig hoe on point! Alles wat ze over mij kon vertellen klopte helemaal! Ook de numerologie verklaring beschreef mijn persoonlijkheid / en valkuilen enz. Ze heeft me echt ff weer wakker geschud waar dat nodig was. Ik raad het iedereen aan, leerzaam, vertrouwd, zelfkennis een eye opener!

Thank youuuu Margret.

Jessica C schreef op 2-3-2020

Het was heel indrukwekkend, het consult heeft mij weer helder gemaakt. Het is gezellig en er is een fijne sfeer in huis.

Zeker een aanrader.

Karin Rodolf schreef op 22-02-2020

Twee keer heb ik een 'foto reading' laten doen bij Margret. Ze had voor onze afspraak met de foto gezeten en opgeschreven wat ze doorkreeg. Tijdens mijn bezoek las ze dit voor en vulde spontaan aan wat verder nog boven kwam. Dit was een fijn en verhelderend gesprek. Ik kon goed resoneren met hetgeen ze vertelde over de persoon op de foto. De beschrijving hoe deze persoon is en wat er gaande is in diens leven momenteel, vond ik ook fijn om te horen. Margret deelt niet alleen mee, ze denkt ook met je mee. Haar manier van coachen is liefdevol en met respect, waarbij er ook ruimte is om vanuit jezelf met antwoorden en oplossingen te komen. Een heel fijn klankbord kan ik wel zeggen.

Later ook nog een afspraak gemaakt voor iemand die al overleden is. Margret heeft hier een zeer gevoelige snaar voor. Ze 'zag' niet alleen deze persoon voor zich, ze rook ook een geur waarvan ik alleen maar vol verbazing kon beamen dat dit absoluut diegene moest zijn. De boodschap die ik kreeg was hartverwarmend en ik weet nu 'alles is goed'. Wat leven we toch in een mooie wereld, dat zoveel groter is dan we ons kunnen voorstellen .Thanks lieve Margret. Het was weer fijn en gezellig en ik voel me wederom dankbaar voor dit mooie consult.

Nicole schreef op 30-01-2020

Ik heb enige tijd geleden bij Margret een consult gehad en heb het als heel goed ervaren. Ze is duidelijk en neemt de tijd voor je. Alles wat ze zei klopte. Je krijgt heel veel informatie en dat is soms moeilijk te onthouden, daarom is het fijn dat Margret het voor je op papier zet. Later nalezen geeft je veel "oh ja" momenten.

Zeker een aanrader!

D. schreef op 17-12-2019

Licht cynisch en totaal onervaren in het spirituele zei Margret slechts 1 woord wat mijn overleden moedertje aan haar door gaf wat alleen ik kan weten, ik was om! Ze heeft mij laten inzien dat er zeker meer is tussen hemel en aarde waar ik graag met haar mee aan de slag ga! Dus tot gauw.

Liefs D.

Mirella schreef op 09-12-2019 

Lieve Margret.

Wauw, wat was dit een bijzonder en waardevol gesprek. Jij werkt echt vanuit je hart en gevoel. Het was een fijn verhelderend gesprek (met tranen en lachen). Zo mooi dat mijn overleden zoon jou dingen kan vertellen wat voor mij heel veel waarde heeft. En kan vertellen waar mijn knelpunten liggen. Het klopt allemaal, nogmaals heel bijzonder. Je hebt mij laten inzien waar ik mee aan de slag kan. Wat ben jij een kei in jouw vak lieve Margret!!!

(De verse bloemen staan :-) ). Heel veel liefs en tot snel! Echt een aanrader!!!

Roy schreef op 07-12-2019

Ik ben bij Margret geweest en ik vind het heel interessant wat ze doet. Ze zei goede punten waar ik in de toekomst zeker wat aan heb. Ik voel me bij haar op mijn gemak en het is een hele lieve vrouw. Tot snel Margret, wil zeker nog een keer langs komen.

Gr Roy.

Renate schreef op 07-12-2019    

Ik ben bij Margret geweest voor numerologie. Ik stond er open in. Het heeft mij erg verrast. Margret wist precies de juiste dingen voor mij eruit te lichten waar ik verder mee kan. Margret is een lieve warme vrouw waarbij ik mij goed op mijn gemak voel.

Ik kom zeker terug!

Sylvana schreef op 04-12-2019          

Lieve Margret, ik ben nu 2 keer bij je op consult geweest en er zijn me veel dingen duidelijk geworden, je hebt me dingen laten inzien waar ik zeker wat mee kan. Je bent een echte aanrader.

Liefs Sylvana.

Esther schreef op 04-12-2019    

Een tijdje geleden bij Margret geweest voor een reading en numerologie. Ik moet zeggen, ik was zeer verrast en er zijn me veel dingen duidelijk geworden! Margret is een zeer warm en liefdevol persoon waar je je direct thuis voelt. Dus bij twijfel...echt heen gaan want zij kan je echt verder helpen.

Sandra schreef op 01-12-2019


Wat heb ik een fijn consult gehad bij Margret. Ze neemt alle tijd voor je. Ik voelde me direct thuis bij d'r en de sfeer is ontspannen en gezellig. Ik was razend nieuwsgierig naar de werkwijze van numerologie en was echt onder de indruk dat cijfers zoveel kunnen betekenen. Heel mooi om te zien hoe Margret de berekening toepast op je geboortegetal en verbazingwekkend wat voor informatie er uit rolt, op veel verschillende vlakken. Ik vond het zo treffend...regelmatig viel mijn mond open van verbazing. Daarnaast voelt Margret heel goed aan hoe een ander in z'n energie zit, waardoor ze precies weet waar ze het gesprek heen moet leiden. Dit heeft me veel steun gegeven en meer inzicht. Ik zit al een poosje vast, sta op een kruispunt...en dankzij Margret voel ik nu de kracht om door te pakken. Dat zetje had ik net even nodig.

Naast dit onderwerp, waar we even de diepte in doken, was er ook ruimte voor lol. Heerlijk gelachen ook. Een fijne combie. Aansluitend kwamen de mooie kaarten aan bod. Bijzonder hoor, hoe precies 'die' eruit komen, die je nog een mooie boodschap meegeven. Ik heb er foto's van gemaakt en de beschrijving erbij is zo treffend ook. Dit geeft me nu, na het consult nog wat extra steun om door te zetten en te vertrouwen in mezelf. Ik kan zo'n verhelderend consult aan iedereen aanraden. Dank je wel lieve Margret, tot een volgende keer.

Hartelijke groet, Sandra.

Jessica schreef op 18-08-2019:

Margret heeft mij veel inzichten kunnen geven , en er waren veel dingen wat ook zeker klopte. Ze legt het allemaal heel duidelijk uit en ze is een lieve vrouw. Ik zal haar je zeker aanraden.

Mirella schreef op 22 juli 2019:

"Margret is een lief, warm en prettig persoon. Ze is lekker eerlijk en oprecht. Ze kan je een spiegel voorhouden en het gesprek evengoed lekker luchtig houden. Het word nergens heel zwaar maar toch krijg je met de nodige humor nieuwe inzichten. Met de numerologie slaat ze echt de spijker op de kop. Heel veel liefs!!!"

Mireille schreef op 21 maart 2019:

"Margret is een warme integere dame die vanuit haar levenservaring, een dosis humor en vooral veel empathie te werk gaat. Haar kennis vanuit de numerologie is verrassend!"

Roos schreef op 9 maart 2019:

"Ik was onder de indruk van wat ze allemaal over mij wist zonder dat ze mij kent.

Heel erg mooi. Dank je wel."

Marieke schreef op 9 februari 2019:


"Dank voor de fijne gesprekken die we hebben, waarin je door je levenservaring en je sterk invoelende vermogen altijd de juiste snaar weet te raken. Naast dat je een heel lief mens bent met een groot hart, ben je ook eerlijk en oprecht. Je kunt zelf goed reflecteren en de ander hier toe motiveren. Je hebt mooie tools in huis, zoals de numerologie, die in korte tijd veel inzicht geven en je tot nadenken zet. Ook al stond ik er eerst wat sceptisch tegenover, het is bizar hoe het klopt. Je staat krachtig en met beide benen op de grond. Ga door met waar je mee bezig bent, je bent op de juiste weg en dit past bij je."

Yvonne Kusters schreef op 30 december 2018:


"Lieve Margret, als eerste wil ik je feliciteren met je nieuwe site! Mooi en overzichtelijk. Complimenten! Super dat jij de stap hebt genomen om mensen volledig van dienst te willen zijn met je bijzondere gaven. Ik ken je al enige tijd en weet dat jij mensen veel te bieden hebt! Ik vind je een integer, warm en zuiver mens met een brede kennis van zaken! Ik hoop dat jij met jouw vele specialismen heel veel mensen mag gaan ondersteunen! Je bent een topper Margret. Heel veel liefs en dank je wel, Yvonne."

P schreef op 3-9-2018 het volgende:


"Bedankt voor het fijne consult Margret! Vond het heel verhelderend, naast antwoorden op mijn directe hulpvraag gaf je me ook een aantal andere handvatten mee waar ik al vaak over na heb gedacht en waar ik nu onverwacht (maar zeer gewenst) toch antwoorden op kreeg!"

Zelfde geboortejaar schreef op 4-8-2018 het volgende:


"Wat een mooi verhelderend gesprek, bevestiging en mooie inzichten. Ik ben goed op weg en heb vertrouwen in de toekomst.

Dank je wel."

S. schreef op 13-7-2018 het volgende:


"Bedankt voor je mooie consult. Helaas waren mijn credits op waardoor de verbinding (13-7 14.15 uur) werd verbroken. Ik heb ondanks dat het kort was er heel veel aan gehad. Ik zit in een rouwproces dat ik tijd moet geven. XX"

Anja schreef op 11-7-2018 het volgende:


"Hoi Margret, wat een fijn en verhelderend gesprek, ik wist al vrij goed wat me te doen staat, maar jij hebt dat op een hele heldere en fijne manier nog verder verduidelijkt. Ik heb werk aan de winkel, maar weet dat dat voor mijn eigen geluk gaat zijn. Fijn ook de bevestiging dat niet alles echt voorbij is. Tot een volgende keer. Liefs Anja."

Lily schreef op 12-6-2018 het volgende:


"Hoi Margret, wat een leuk mens ben je. En ik stond versteld van het consult dat ik van je kreeg. Ik moet nog even alles verwerken , ik ben echt verwonderd en verbaasd. Ik ga er ook echt mee aan de slag. Dank je wel! Liefs van Lily."