Lees hier de gedeelde ervaringen van mijn cliënten

Sherida schreef op 22-09-2020


Margret is een hele warme, bijzondere en wijze vrouw met veel kennis over de numerologie. Ik ben erg dankbaar dat ik bij haar in de leer ben. Elke les neemt ze de tijd voor mij en we hebben veel lol. Door haar groeit niet alleen mijn kennis over numerologie, maar heb ik ook vele "aha momenten" door de vele inzichten die zij mij aanreikt waardoor ik innerlijke blokkades heb kunnen loslaten. Haar lessen ervaar ik dan ook als zeer waardevol en ik kijk weer uit naar de volgende les! 

Dank je wel voor je liefdevolle inzet.

V. schreef op 03-08-2020


Lieve Margret, de verbinding viel helaas weg. Maar bedankt voor je luisterend oor en je adviezen. Ik voelde me zoo begrepen!!! 

Bedankt en tot snel :-) 

Liefs.

Wilma schreef op 16-06-2020


Ik kom net terug van een consult bij Margret. Wat een bijzondere, lieve en krachtige vrouw is ze. Ik heb een foto reading bij haar gehad. Dingen kwamen naar boven, wat ze niet kon weten. Ik heb echt kippen vel momenten gehad. Zelfs dingen die veel mensen niet van mij weten. Heel bijzonder. Ze weet in een hele korte tijd, de vinger op de zere plek te leggen. Een enorm groot cadeautje voor me zelf...

Merel schreef op 10-06-2020


Een bij​zondere ervaring, was erg sceptisch in het begin maar tijdens het foto-lezen werden er dingen gezegd waar ik verbijsterd naar zat te luisteren hoe Margret dit kon weten. Deze ervaring heeft me geholpen om beter te kijken naar dingen en om sommige dingen langzamerhand 

een beetje los te laten waar ik geen grip op heb in het leven. Ik wil Margret hier erg voor bedanken!

 Arjan schreef op 13-03-2020

Fotoreading en numerologie gehad bij Margret. Erg treffend allemaal en verhelderend. Fijn gesprek :-)

Dank je, Arjan.

Chantal schreef op 03-03-2020

Lieve Margret, bedankt voor het consult.

Ik heb bij Margret een foto reading laten doen. Geweldig hoe on point! Alles wat ze over mij kon vertellen klopte helemaal! Ook de numerologie verklaring beschreef mijn persoonlijkheid / en valkuilen enz. Ze heeft me echt ff weer wakker geschud waar dat nodig was. Ik raad het iedereen aan, leerzaam, vertrouwd, zelfkennis een eye opener!

Thank youuuu Margret.

Jessica C schreef op 2-3-2020

Het was heel indrukwekkend, het consult heeft mij weer helder gemaakt. Het is gezellig en er is een fijne sfeer in huis.

Zeker een aanrader.

Karin Rodolf schreef op 22-02-2020

Twee keer heb ik een 'foto reading' laten doen bij Margret. Ze had voor onze afspraak met de foto gezeten en opgeschreven wat ze doorkreeg. Tijdens mijn bezoek las ze dit voor en vulde spontaan aan wat verder nog boven kwam. Dit was een fijn en verhelderend gesprek. Ik kon goed resoneren met hetgeen ze vertelde over de persoon op de foto. De beschrijving hoe deze persoon is en wat er gaande is in diens leven momenteel, vond ik ook fijn om te horen. Margret deelt niet alleen mee, ze denkt ook met je mee. Haar manier van coachen is liefdevol en met respect, waarbij er ook ruimte is om vanuit jezelf met antwoorden en oplossingen te komen. Een heel fijn klankbord kan ik wel zeggen.

Later ook nog een afspraak gemaakt voor iemand die al overleden is. Margret heeft hier een zeer gevoelige snaar voor. Ze 'zag' niet alleen deze persoon voor zich, ze rook ook een geur waarvan ik alleen maar vol verbazing kon beamen dat dit absoluut diegene moest zijn. De boodschap die ik kreeg was hartverwarmend en ik weet nu 'alles is goed'. Wat leven we toch in een mooie wereld, dat zoveel groter is dan we ons kunnen voorstellen .Thanks lieve Margret. Het was weer fijn en gezellig en ik voel me wederom dankbaar voor dit mooie consult.

Nicole schreef op 30-01-2020

Ik heb enige tijd geleden bij Margret een consult gehad en heb het als heel goed ervaren. Ze is duidelijk en neemt de tijd voor je. Alles wat ze zei klopte. Je krijgt heel veel informatie en dat is soms moeilijk te onthouden, daarom is het fijn dat Margret het voor je op papier zet. Later nalezen geeft je veel "oh ja" momenten.

Zeker een aanrader!

D. schreef op 17-12-2019

Licht cynisch en totaal onervaren in het spirituele zei Margret slechts 1 woord wat mijn overleden moedertje aan haar door gaf wat alleen ik kan weten, ik was om! Ze heeft mij laten inzien dat er zeker meer is tussen hemel en aarde waar ik graag met haar mee aan de slag ga! Dus tot gauw.

Liefs D.

Mirella schreef op 09-12-2019 

Lieve Margret.

Wauw, wat was dit een bijzonder en waardevol gesprek. Jij werkt echt vanuit je hart en gevoel. Het was een fijn verhelderend gesprek (met tranen en lachen). Zo mooi dat mijn overleden zoon jou dingen kan vertellen wat voor mij heel veel waarde heeft. En kan vertellen waar mijn knelpunten liggen. Het klopt allemaal, nogmaals heel bijzonder. Je hebt mij laten inzien waar ik mee aan de slag kan. Wat ben jij een kei in jouw vak lieve Margret!!!

(De verse bloemen staan :-) ). Heel veel liefs en tot snel! Echt een aanrader!!!

Roy schreef op 07-12-2019

Ik ben bij Margret geweest en ik vind het heel interessant wat ze doet. Ze zei goede punten waar ik in de toekomst zeker wat aan heb. Ik voel me bij haar op mijn gemak en het is een hele lieve vrouw. Tot snel Margret, wil zeker nog een keer langs komen.

Gr Roy.

Renate schreef op 07-12-2019    

Ik ben bij Margret geweest voor numerologie. Ik stond er open in. Het heeft mij erg verrast. Margret wist precies de juiste dingen voor mij eruit te lichten waar ik verder mee kan. Margret is een lieve warme vrouw waarbij ik mij goed op mijn gemak voel.

Ik kom zeker terug!

Sylvana schreef op 04-12-2019          

Lieve Margret, ik ben nu 2 keer bij je op consult geweest en er zijn me veel dingen duidelijk geworden, je hebt me dingen laten inzien waar ik zeker wat mee kan. Je bent een echte aanrader.

Liefs Sylvana.

Esther schreef op 04-12-2019    

Een tijdje geleden bij Margret geweest voor een reading en numerologie. Ik moet zeggen, ik was zeer verrast en er zijn me veel dingen duidelijk geworden! Margret is een zeer warm en liefdevol persoon waar je je direct thuis voelt. Dus bij twijfel...echt heen gaan want zij kan je echt verder helpen.

Sandra schreef op 01-12-2019


Wat heb ik een fijn consult gehad bij Margret. Ze neemt alle tijd voor je. Ik voelde me direct thuis bij d'r en de sfeer is ontspannen en gezellig. Ik was razend nieuwsgierig naar de werkwijze van numerologie en was echt onder de indruk dat cijfers zoveel kunnen betekenen. Heel mooi om te zien hoe Margret de berekening toepast op je geboortegetal en verbazingwekkend wat voor informatie er uit rolt, op veel verschillende vlakken. Ik vond het zo treffend...regelmatig viel mijn mond open van verbazing. Daarnaast voelt Margret heel goed aan hoe een ander in z'n energie zit, waardoor ze precies weet waar ze het gesprek heen moet leiden. Dit heeft me veel steun gegeven en meer inzicht. Ik zit al een poosje vast, sta op een kruispunt...en dankzij Margret voel ik nu de kracht om door te pakken. Dat zetje had ik net even nodig.

Naast dit onderwerp, waar we even de diepte in doken, was er ook ruimte voor lol. Heerlijk gelachen ook. Een fijne combie. Aansluitend kwamen de mooie kaarten aan bod. Bijzonder hoor, hoe precies 'die' eruit komen, die je nog een mooie boodschap meegeven. Ik heb er foto's van gemaakt en de beschrijving erbij is zo treffend ook. Dit geeft me nu, na het consult nog wat extra steun om door te zetten en te vertrouwen in mezelf. Ik kan zo'n verhelderend consult aan iedereen aanraden. Dank je wel lieve Margret, tot een volgende keer.

Hartelijke groet, Sandra.

Jessica schreef op 18-08-2019:

Margret heeft mij veel inzichten kunnen geven , en er waren veel dingen wat ook zeker klopte. Ze legt het allemaal heel duidelijk uit en ze is een lieve vrouw. Ik zal haar je zeker aanraden.

Mirella schreef op 22 juli 2019:

"Margret is een lief, warm en prettig persoon. Ze is lekker eerlijk en oprecht. Ze kan je een spiegel voorhouden en het gesprek evengoed lekker luchtig houden. Het word nergens heel zwaar maar toch krijg je met de nodige humor nieuwe inzichten. Met de numerologie slaat ze echt de spijker op de kop. Heel veel liefs!!!"

Mireille schreef op 21 maart 2019:

"Margret is een warme integere dame die vanuit haar levenservaring, een dosis humor en vooral veel empathie te werk gaat. Haar kennis vanuit de numerologie is verrassend!"

Roos schreef op 9 maart 2019:

"Ik was onder de indruk van wat ze allemaal over mij wist zonder dat ze mij kent.

Heel erg mooi. Dank je wel."

Marieke schreef op 9 februari 2019:


"Dank voor de fijne gesprekken die we hebben, waarin je door je levenservaring en je sterk invoelende vermogen altijd de juiste snaar weet te raken. Naast dat je een heel lief mens bent met een groot hart, ben je ook eerlijk en oprecht. Je kunt zelf goed reflecteren en de ander hier toe motiveren. Je hebt mooie tools in huis, zoals de numerologie, die in korte tijd veel inzicht geven en je tot nadenken zet. Ook al stond ik er eerst wat sceptisch tegenover, het is bizar hoe het klopt. Je staat krachtig en met beide benen op de grond. Ga door met waar je mee bezig bent, je bent op de juiste weg en dit past bij je."

Yvonne Kusters schreef op 30 december 2018:


"Lieve Margret, als eerste wil ik je feliciteren met je nieuwe site! Mooi en overzichtelijk. Complimenten! Super dat jij de stap hebt genomen om mensen volledig van dienst te willen zijn met je bijzondere gaven. Ik ken je al enige tijd en weet dat jij mensen veel te bieden hebt! Ik vind je een integer, warm en zuiver mens met een brede kennis van zaken! Ik hoop dat jij met jouw vele specialismen heel veel mensen mag gaan ondersteunen! Je bent een topper Margret. Heel veel liefs en dank je wel, Yvonne."

P schreef op 3-9-2018 het volgende:


"Bedankt voor het fijne consult Margret! Vond het heel verhelderend, naast antwoorden op mijn directe hulpvraag gaf je me ook een aantal andere handvatten mee waar ik al vaak over na heb gedacht en waar ik nu onverwacht (maar zeer gewenst) toch antwoorden op kreeg!"

Zelfde geboortejaar schreef op 4-8-2018 het volgende:


"Wat een mooi verhelderend gesprek, bevestiging en mooie inzichten. Ik ben goed op weg en heb vertrouwen in de toekomst.

Dank je wel."

S. schreef op 13-7-2018 het volgende:


"Bedankt voor je mooie consult. Helaas waren mijn credits op waardoor de verbinding (13-7 14.15 uur) werd verbroken. Ik heb ondanks dat het kort was er heel veel aan gehad. Ik zit in een rouwproces dat ik tijd moet geven. XX"

Anja schreef op 11-7-2018 het volgende:


"Hoi Margret, wat een fijn en verhelderend gesprek, ik wist al vrij goed wat me te doen staat, maar jij hebt dat op een hele heldere en fijne manier nog verder verduidelijkt. Ik heb werk aan de winkel, maar weet dat dat voor mijn eigen geluk gaat zijn. Fijn ook de bevestiging dat niet alles echt voorbij is. Tot een volgende keer. Liefs Anja."

Lily schreef op 12-6-2018 het volgende:


"Hoi Margret, wat een leuk mens ben je. En ik stond versteld van het consult dat ik van je kreeg. Ik moet nog even alles verwerken , ik ben echt verwonderd en verbaasd. Ik ga er ook echt mee aan de slag. Dank je wel! Liefs van Lily."